Πίστευε, ἀγάπα, συγχώρα καί προχώρα στή ζωή σου..... .

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021

«Μὴ κλαίετε· οὐκ ἀπέθανεν, ἀλλὰ καθεύδει»


 

«Μὴ κλαίετε· οὐκ ἀπέθανεν, ἀλλὰ καθεύδει»

Αυτό μας λέει η πίστη μας στο θέλημα του Θεού!

Όμως τα δάκρυα έρχονται αυθόρμητα στο πρόσωπό μας και η θλίψη μας είναι βαθιά, όχι γιατί δεν εμπιστευόμαστε τον Κύριό μας, αλλά διότι σαν άνθρωποι πονάμε και αισθανόμαστε έντονα τον αποχωρισμό και έναν έντονο απαρφανισμό.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τις βαθύτατες και ειλικρινείς ευχαριστίες μας σε όλους σας και στον καθένα ξεχωριστά για την τιμή που κάνατε στον παππούλη μας, τον αγαπητό σε όλους παπα-Θανάση. Παρά την υποχρεωτική σας απουσία, σταθήκατε δίπλα μας με τα γλυκά σας λόγια, τη σκέψη σας, την αγάπη σας, τα μηνύματα και τις δηλώσεις.

Ο πολυαγαπημένος μας παππούλης, μας αφήνει βαριά παρακαταθήκη. Θα προσπαθήσουμε με τη βοήθεια του Θεού και με πυξίδα την έμπρακτη θυσιαστική αγάπη του να συνεχίσουμε το έργο που μας κληρονόμησε. Θα θυμόμαστε πάντα την αληθινή πίστη, την αγάπη για το συνάνθρωπο, τη συγχωρητική διάθεση, τη μεγαλοσύνη της καρδιάς του, την ταπείνωση, τη γενναιοδωρία και την ακάματη προσφορά.

Αιωνία σου η μνήμη, αγαπημένε μας πατέρα!


2 σχόλια:

  1. Καλό Παράδεισο!! Καλή Ανάσταση!! Τιμή μου που σε γνώρισα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ ΠΑΤΕΡ ΜΟΥ...ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΣΤΗΡΙΣΜΑ ΜΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕΣ ΠΩΣ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΕΓΩ ΑΛΛΑ Ο ΘΕΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

σταλαγματιες απο την παραδοση

αποψεις...